3. tečaj: Zdravje je bogastvo

Vabljeni tisti, ki ste že obiskali osnovni tečaj o življenjsko-kozmični energiji.

Obnovili bomo znanje prve in druge stopnje in vsebino prvega in drugega dela knjig, katerih branje je postalo razumljivejše in podpirajoče pri izvajanju vaj za vzdrževanje zdravja. Nadgradili bomo spoznanja na podlagi posameznih porajajočih vprašanj iz prakse; vpliv energije na organizem in kako, kje, kdaj s pravili preobraziti poškodbo na energetskem telesu,  situaciji, v stanje s polnim življenjskim potencialom.

Namenjen je tistim, ki jim je znanstveni pristop merjenja postal domač, so dokončali prvi dve stopnji in želijo spoznano udejaniti v ožji ali širši praksi, ob snovi petih knjig o življenjsko-kozmični energiji ter energijskem zdravljenju t.i. neozdravljivih bolezni in situacij.

Razširili bomo obzorje uporabe življenjsko-kozmične energije za celostno zdravljenje, vzdrževanje zdravja in bistrino duha.

Vprašanja, za katera ne morete najti odgovora, prinesite s sabo.”Duhovno razvit človek je usklajen z zakoni narave, z vlaganjem svoje energije je dosegel univerzalno ljubezen, ima božanski blagoslov in ga je lahko prepoznati, ko v svojemu poklicu ustvarja vrhunske rezultate, je inovativen, njegova dela so dopolnitev spoznanj v poklicu, če pa zdravi, s svojim delom ustvarja odlične rezultate, nekateri bi rekli, da dela čudeže, zdravi neozdravljive bolezni, dosega zelo hitre rešitve in obvladuje področje energij.”
(ŽKE, 2.del – Življenje brez bolezni, 11.pogl.)
Tisti, ki ste obiskali 3. stopnjo, dobrodošli na izpopolnjevanje po dogovoru.*

“Ne misli, da si več ali manj kot kdorkoli,
kajti edinstven si in neponovljiv, ne boš verjel,
ampak nihče na svetu nikoli ne bo takšen kot si ti.
Zato lahko samo Ti izpelješ zadano nalogo…
na tebi lasten način in hkrati usklajeno s kozmičnimi zakonitostmi,
popolno, ko spoznaš Pot.”

 

Za podrobnosti in termine tečajev pokličite Ireno Golouh na 041 284 879