Knjige o
življenjsko-kozmični energiji

Življenjsko - kozmična energija - Zdravje je sreča

Zdravje je sreča – Primeri iz prakse

Avtor Božidar Djurica

25,14 €
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Živimo v času hitrih in revolucionarnih znanstvenih odkritij, ki so za mnoge v sedanji družbi nerazumljiva in umsko neosvojljiva. Posamezne znanstvene vede so medsebojno tako močno povezane, da težko ločimo, kdo je največ prispeval k posameznemu odkritju. Znanstvena odkritja na Zemlji ali uspehi v vesolju zahtevajo maksimalno aktivnost vseh disciplin. Skoraj vsi znanstveni dosežki samo potrjujejo že ustaljene predpostavke ali teze o možnostih in tudi realnostih, ki omogočajo uspeh ali napredek v vseh panogah, oz. na vseh področjih.

V prvem delu tega projekta so podane zakonitosti, transformacijska pravila, ki nam omogočajo uspešen poseg v energetske nivoje in uspešno kanaliziranje življenjsko-kozmične nenrgije, katera nam daje¸življenje, in ki daje življenje vsem in vsemu na našem planetu. Samo ime življenjsko-kozmična energija na statično; to prvinsko energijo lahko imenujemo tudi drugače; le da se moramo zavedati, da je to energija ali neka sila, bog, stvarnik, narava, ali podobno, ki omogoča tako stanje na Zemlji, kot ga poznamo danes. Metoda poteka po sistemu merjenja in daje čudovite ugotovitve iz preteklosti, sedanjosti, bodočnosti; vsebuje samokontrolo, samostojno delo in delo na daljavo. Od vseh kompleksnih pravil je transformacija tisti del, za katerega nimamo racionalne razlage, toda vsak začetnik na učni poti zdravilca-terapetvta z lahkoto ugotovi, da ta pravila uspešno delujejo. Logika in celovit sistematski pristop k zdravljenju sta podana v drugem delu trilogije in zajemata delo na energetskem in fizičnem telesu. Pričujoči tretji del prinaša primere iz prakse in podaja smernice za osebno duhovno rast. Težko je zajeti celotno praktično izkustvo; primeri so v knjigi podani po sistematičnem zaporedju, prilagojeni procesu izobraževanja terapevtov.

“Aktiviranje duhovnih programov v materialnem svetu povzroči satanizem in črno magijo.”
Glede na zmožnosti metode v ugotavljanju in merjenju stanj v preteklosti so primeri in statistični podatki podkrepljeni iz izkušenj in teh virov, na osnovi že minulih dogodkov in za njih ugotovljenih vzrokov za nesreče, bolezni, tragedije in težke poškodbe.

Podani primeri iz prakse naj služijo kot vodilo terapevtom pri njihovem delu in osebnemu vpogledu v snov izrazito duhovnih dimenzij.

Vsi trije deli tega projekta so prilagojeni pomoči pri izobraževanju terapevtov z življenjsko-kozmično energijo, služijo kot priročnik za uporabo v praksi in kot informacija za določen pogled na obsežno snov obstoja energij, ki so okoli nas in katere neizogibno potrebujemo za življenje. Prav tako izpolnjujemo osnovni cilj, da to metodo uporabljamo za vzdrževanje zdravja in v primeru bolezni, to je ogroženosti telesa, da neprimerno energetsko stanje pozdravimo in povrnemo v prvotno stanje – stanje zdravega organizma.

Zdravljenje dihal z življenjsko-kozmično energijo:

Ena uspešnih tečajnic je napotila prijateljico na mojo terapijo z življenjsko-kozmično energijo z namenom, da bi pomagal njenima otrokoma. Štiriletna punčka Zora je od rojstva prebila več časa v bolnišnici kot doma zaradi bolezni dihal, pogosto z visoko temperaturo, hropla je pri dihanju, porabila ogromno antibiotikov in vse neuspešno. Njena desetletna sestra tudi ni kazala dobrega zdravja, vedno je bila prestrašena, v šoli je pri odgovorih jecljala in nerada je odhajala od doma.

Pregled obeh deklic je pokazal, da živita v neharmonični družini, in da je Zora genetsko obremenjena z delovanjem več stranskih faktorjev negativnih energij. Vso družino je bilo potrebno zdraviti in začel sem pri materi, ki je imela močan škodljiv vpliv vode in neznane elementale na prsih, ki so vplivali tudi na otroka. Ob zdravljenju vzrokov obolelega energetskega stanja mi je mati povedala, da ima zdravstvene težave tudi mož, po poklicu računalniški programer: slabo se počuti in to se vidi, doma je redkobeseden; želi kupiti jadrnico, ona pa si niti pod točko razno ne želi na morje.

Pri boleznih dihal, kjer je sistem dihal, posebej pljuča, dalj časa obremenjen ali bolan, je treba za zdravljenje uporabiti metodo mentalne kirurgije. Kot prvo se z notranjim gledanjem pljuč kontrolirajo in nato čistijo vse površine, ki kažejo slabo energetsko stanje: pri posegu očistimo vse dele, ki se pokažejo kot črne sence. Naslednji korak je barvanje pljuč v modro, kot da bi z modrim sprejem barvali njihovo notranjo stran od zgornjega k spodnjemu delu pljuč. Na koncu opravimo še terapijo s petim transformacijskim pravilom življenjsko-kozmične energije.

Vse štiri člane družine je bilo treba zdraviti in preurediti razpored pohištva v stanovanju, ker je Zora spala na mestu geopatološke motnje. Zorini mami je prijateljica svetovala, da naj obišče tečaj o življenjsko-kozmični energiji, da bi lahko bedela nad zdravjem otrok in dobila nasvete, kako naj reši družinske probleme, ki slabo vplivajo na zdravje in vzgojo otrok. V kratkem času je Zora ozdravela, o vročini in pogostih boleznih dihal ni bilo več niti sledu; sestra se je odrezala s tekočim govorjenjem in izboljšala uspeh v šoli, mož se je spremenil in postal bolj prijazen: ni več odklanjal alternativnega zdravljenja in sodeloval je pri reševanju družinskih problemov. Mati ni obiskala omenjenega tečaja, bila je z uspehom zdravljenja zadovoljna, in vsa srečna mi je povedala, da tečaja ne potrebuje več.

Težave z dojkami:

Lahko trdim, da sem več kot petindevetdeset odstotkov vseh pacientk, ki so prišle z zatrdlinami na dojkah z metodo transformacij z življenjsko-kozmično energijo in s polaganjem rok ozdravil. Zaradi tega menim, da zatrdline na dojki niso rakaste in le v redkih primerih zasledimo, da so samo dojke pod vplivom te hude bolezni. Poznamo primere, ko so ženski amputirali dojko in se je pozneje izkazalo da ni imela raka na dojki, oz. da je bila diagnoza zgrešena. Manjše ali večje zatrdline na dojkah medicinsko dostikrat smatrajo že za metastaze, kot zadnjo stopnjo v fazi razvoja rakastih celic, vendar pa po eni do treh terapijah z življenjsko-kozmično energijo zatrdline izginejo. Ženske, ki opravljajo preglede z življenjsko-kozmično energijo in tiste, ki so obiskovale omenjene tečaje, ne morejo zboleti za rakom na dojkah, oz. preprečijo možnost, da bi se rak na dojkah razvil.

Naj omenim tudi problem vzgoje in tradicionalno občutje intimnosti glede dojk, ki povzroča sramežljivost pri ženskah in s tem ustvarja opazno nagnjenje, da zanemarijo redno vzdrževanje in kontrolo tega občutljivega dela telesa oz. organa. Prav tako lahko posamezni mehanski udarci v dojko, ki so se zgodili pred kratkim ali v preteklosti, ustvarijo vzroke za težje bolezni in jih je pri terapiji z življenjsko-kozmično energijo treba preventivno ozdraviti.

Ljubica je po priporočilu svoje prijateljice prišla k meni z možem na prvi pregled: bila je obupana. Povedala je, da prihaja iz kliničnega centra kjer so postavili diagnozo: rak, in bo morala na operacijo, da ji odstranijo levo dojko; hkrati je potožila zaradi dogotrajnih bolečin v roki, zaradi katerih so jo sploh poslali na preiskave.

Naredil sem analizo njenega energetskega in fizičnega telesa, ki je pokazala visoko prisotnost markerjev oziroma rakastih celic v organizmu: imunski sistem je bil brez moči. Glavni vzrok za njeno slabo stanje so bili hudo poškodovani geni po očetu in materi, ki so z aktiviranjem povzročili slabo zdravstveno stanje celega organizma. Vse to sem ji razložil in ji pojasnil postopek zdravljenja in boja s to hudo boleznijo. Bila je uspešna poslovna ženska, čeprav je v življenju doživela več padcev, ki so pustili trajne posledice na njej in njeni družini. Pozorno je poslušala moja navodila in videlo se je, da težko verjame da bi dojko lahko pozdravili; dvomila je v vse, posebej pa v to, da si bo kdaj povrnila zdravje .

Naslednja faza zdravljenja je potekala normalno: blokiral sem vpliv uroka, prekletstva in magije, popravil genetske poškodbe njej in njenim ožjim sorodnikom; pri pregledu stanovanja se je pokazalo, da spi delno na negativni geopatološki točki; nevtraliziral sem negativne energije na raznih kipcih, podobicah, slikah in nakitu. Po mojem nasvetu je zamenjala pohištvo v stanovanju, posteljo je preselila v drugo sobo in prijavila se je na tečaj o življenjsko-kozmični energiji. Nadaljeval sem z zdravljenjem njenih dojk, mentalnim čiščenjem tekočin v organizmu in z nasveti poskušal ublažiti travme iz preteklosti.

Po obisku tečajev je po koncu predavanj, meditacij in pogovorov dejala, da se počuti kot prerojena, kot da bi se prebudila iz globokega sna. Poklicala je čez nekaj mesecev in povedala, da jo je leva roka nehala boleti že nekaj dni po zadnji terapiji, in tudi da v dojkah ne čuti več nobene zatrdline; predvsem pa da ne more izraziti svoje velike hvaležnosti, kajti uredila je odnose v družini, v drugi službi je dobro razpoložena in počuti se zdrava in srečna. Zadnji izvid iz bolnišnice je bil na rakaste celice negativen, kar v bolnišnici niso komentirali.

Ena od spremnih tem na tečajih o življenjsko-kozmični energiji je tudi prehranjevanje otroka po rojstvu, vpliv materinega mleka in vpliv materine aure na auro otroka, na razvoj in njegovo nadarjenost oziroma povečanje intelegenčnega kvocienta otroka pri odraščanju in vzgoji. Otrok do tretjega oziroma četrtega leta starosti spontano registrira auro ljudi in se po tej sliki tudi obnaša, loči osebe med sabo; približno do sedmega leta starosti je njegova aura podobna materini. Ker izključno reagira in se obnaša tako, da posnema, mu le redko oz. težko zaležejo ukazi, prepovedi, fizični udarci, katerih smisel ne more razumeti, ker jih še ni doživel oz. podoživel. Otroku moramo dati ljubezen, pokazati potek in posledico delovanja, ker le tako pridobi izkušnjo.

Krvavitve – vpliv prostorskih motenj

Anka, ki stanuje na Bledu, se je prijavila na zdravljenje po nasvetu svetovalke za zdravo življenje in mi zaskrbljeno povedala, da že tri meseca krvavi, menstruacija se ji ne ustavi, močno jo zbada v levem jajčniku in ker ji zdravila niso pomagala jo čez tri tedne čaka ginekološka operacija, kjer ji bodo odstranili levi jajčnik in maternico. Prosila me je za pomoč, za malo energije, ker je že čisto izčrpana, in nato vprašala, če obstaja kakšna možnost za ustavitev krvavitve, da ji ne bi bilo treba v bolnišnico.

Analiza vzrokov za tako stanje je pokazala, da je njen imunski sistem porušen (visok energetski nivo markerjev in sedimentacije; kri in kostni mozek brez energije; brez komplementarnega partnerja), da ima slabe gene po starem očetu (ki si je prekletstvo zaslužil) po materini strani; te poškodovane gene so aktivirali programi ruske magije; reproduktivni sistem je ostal brez energije; na levem jajčniku se je takoj videlo, da bo potrebno zdravljenje z mentalno kirurgijo. Dojke so bile energetsko črne, to je brez energije in so jo pri dotiku oz. pritisku močno bolele; bile so polne zatrdlin, katerih se niti ni zavedala. Svetoval sem ji, da naj vsaj doma ne oblači nedrčka, na kar je rekla, da vedno, še celo ponoči nosi nedrček, kar je opravičevala s tem, da ima velike prsi, ki bi ji sicer visele. Pregled poslovnih prostorov ni dal nekega vidnega vzroka za takšno stanje organizma.

Krvavitev se je ustavila že naslednji dan, bila je srečna in prijavila se je na tečaj o življenjsko-kozmični energiji, ker se je dobro počutila. Po tečaju in mesec dni po zdravljenju me je ponovno poklicala: menstruacija se ji ne ustavi in že deseti dan krvavi. Pogledal sem jo na daljavo, ker sem bil v tujini, in ugotovil, da zopet deluje isti magijski vdor na celem telesu, močan energetski vdor na reproduktivnem sistemu in posebej magijski vpliv na maternici.

I. To je narekovalo pregled bivalnih prostorov in predlagal sem ji, da pošlje, lahko tudi po elektronski pošti, tloris stanovanja. Motilne geopatološke motnje sem zasledil v otroški sobi, kjer je stala dvonastropna postelja, na kar sem jo opozoril. Odgovorila je, da se mlajši sin, ki spi na spodnji postelji težko skoncentrira, da obiskuje sedmi razred osnovne šole in da mu mora še vedno pomagati pri šolskih nalogah, da ga pogosto boli glava ter da starejši sin že nekaj let noče spati na zgornji postelji in si postilja v dnevni sobi.

II. Družinska hiša je bila uročena, vezano za moža, in v povezavi z njegovim poklicnim kolegom. Anki sem rekel, da se je pred desetimi leti, ko je bil ta urok postavljen, v družini gotovo zgodila nesreča ali podobno gorje, na kar mi je odgovorila, da je prav takrat mož preživel nesrečo na prvem poletu s svojim letalom (poklicno je vzdrževal letala), zanemaril družino in se odselil k neki ruski plesalki. Zadnje čase vse pogosteje prihaja v prejšnji dom, da vidi sinova, kar verjetno novi partnerki ni všeč.

Na daljavo sem izmeril in očistil elementale, travme, moteče predmete in nevtraliziral urok, prekletstvo in magijo ter njegov izvor.

III. Pregledal sem parcelo, na kateri hiša stoji, vendar nisem našel nobenih posebnih vplivov na prostore in okolico.

Čez pol leta me je Anka poklicala in vprašala, kdaj bo drugi tečaj zdravljenja z življenjsko-kozmično energijo, ker se ji zdi, da je sedaj pripravljena, da si osvoji nekaj več znanja o tem zdravljenju. Na vprašanje, kako je z njenim zdravjem, oz. z njeno maternico in levim jajčnikom, je odgovorila, da ju še vedno ima, prav tako kratke in redne periode, o vročinskih navalih in problemih ni več sledu in končno si je našla moškega za več kot samo avanturo.

in še mnogi drugi ozdravljeni primeri s področja telesa, odnosov in vsakdanjega bivanja….

Ostale knjige