Knjige o
življenjsko-kozmični energiji

Življenje brez bolezni, druga knjiga

Življenje brez bolezni

Avtor Božidar Djurica

24,30 €
Logika in celovit sistematski pristop k zdravljenju sta podana v drugem delu trilogije in zajemata delo na energetskem in fizičnem telesu.

ZDRAVLJENJE ENERGETSKEGA IN FIZIČNEGA TELESA

“Tistemu, kateremu je dano, da lahko zdravi, mu zdravljenja nihče ne sme oporekati ali prepovedovati.”

Logika in celovit sistematski pristop k zdravljenju sta podana v drugem delu trilogije in zajemata delo na energetskem in fizičnem telesu. Pri zdravljenju energetskega telesa zdravimo predvsem vzroke za bolezen in ustvarjamo energetske pogoje za zdravo življenje, medtem ko pri zdravljenju fizičnega telesa saniramo posledice, ki jih pušča bolezen in pomagamo imunskem sistemu, da sam obračuna z boleznijo. Prvi del, vzroki za bolezen, poškodba aure ter drugi del, razvoj poškodbe, se nahajata na energetskem telesu. Tretji del razvoja bolezni so poškodbe na organih ali sistemih v organizmu, kar pomeni, da se nahaja na fizičnem telesu. Zdravljenje z življenjsko-kozmično energijo na fizičnem telesu je združljivo z dejavnostmi klasične medicinske znanosti, kar pomeni, da je možno vzporedno in dopolnilno zdravljenje, čeprav to sodelovanje z medicino pri energetskem zdravljenju ni potrebno, razen v tistih primerih, ko je bolezen uničila določen organ telesa ali je že toliko prizadela, oz. povzročila slabo stanje organizma, da mu je potrebna vsestranska pomoč.

S tem lahko uporabniki življenjsko-kozmične energije izdelamo pravi tretman za vzdrževanje zdravja oziroma za življenje brez bolezni, srečno življenje.

Ostale knjige