Knjige o
življenjsko-kozmični energiji

Zdravljenje prostorov z življenjsko-kozmično energijo

Zdravljenje prostorov z Življenjsko-kozmično energijo

Avtor Božidar Djurica

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Avtor z izjemno terapevtsko prakso odkriva svet prostorskih energij. Poznavanje in upoštevanje le-teh je neobhodno potrebno, če želimo zdraviti ali biti ozdravljeni. Zato je knjiga prepotrebna informacija v današnji poplavi površnih tovrstnih informacij. Vsekakor pa je to dodaten priročnik za tečajnike za zdravljenje z življenjsko-kozmično energijo.

Brezkompromisno podana dejstva, od nastanka vzrokov do njihove ozdravitve. Opozarja na previdnost in posledice od nepravilnih pristopov k čiščenju in uporabi raznih zaščit. Namreč, le ozdravljen prostor in pravilno izbrano mesto za spanje, delo omogoča bistre misli in zdrav organizem. Med drugim boste lahko prebrali:
…neobhodne daljinjske predpriprave in delo na terenu, uporaba merilnih inštrumentov; štiri skupine motenj, ki jih mora terapevt upoštevati v analizi in pri zdravljenju: diagnostika geopatološke motilne točke, nevtralizacija in čiščenje energetskih motenj v prostorih, stavbi na parceli in pomen izrednih motenj; delo na terenu; iskanje skritih prostorov, predmetov; iskanje pogrešanih oseb….

Izumitelj t.i. ŽIVLJENJSKO-KOZMIČNE ENERGIJE, kateremu je prvemu v zgodovini uspelo odkriti energijo, od katere živimo, s tem, da je definiral njene parametre in jo preko univerzalnih pravil uporabil v najvišje dobro življenja na zemlji – za zdravljanje, od vzrokov do posledic in za vzdrževanje zdravja človeka idr. biosistemov brez škodljivih posledic.

Avtor z izostrenim posluhom za vseprisoten svet energij in izjemnimi terapevtskimi dosežki mnogih nezamisljivih ozdravitev, brez negativnih stranskih učinkov v peti knjigi ČISTO OKOLJE nadaljuje odkrivanje nauka o celostnem zdravljenju z življenjsko-kozmično energijo.

Božidar Djurica – Boško s svobodomiselnim duhom, podpirajoč individualni razvoj posameznika, je tudi to knjigo napisal neposredno, brez dodatne pomožne literature , “na pamet”, v “stanju duha”, zaradi česar niti ne dovoljuje prevelikih popravkov zaradi morebitne boljše leporečnosti stavkov, temveč ohranja preprosti slog razlage duhovnih resnic, dostopnih vsakemu človeku in v direktnem stilu podaja enostaven vpogled in obenem kratke in hitre rešitve sicer zapletenih “energetskih enacb” za ozdravitev prostorov.

V pričujoči knjigi opozarja na mnoge pasti in nepredvidljive posledice pri raznih energetskih čiščenjih in zaščitah prostorov. Hkrati poudarja neobhodno sistematično in pravilno zdravljenje bivalnih in delovnih prostorov, stavb, terena, ki je osnovni pogoj za ozdravitev od lažjih do t.i. neozdravljivih bolezni, od najmlajših do najstarejših, za vzdrževanje zdravja in srečo posameznika v domačem, delovnem in poslovnem okolju.

Motto pete knjige:  “Ustvarjalci zlobnih in škodljivih energij so duhovno nerazvite osebe, ne dojamejo nobenega nasveta ali opozorila, ustavi jih le protinapad” je opozorilo na hudo bolezen izvajalcev črne magije in v nadaljevanju podaja opozorilo, da podana snov ni mogla zajeti vsega, da so možna različna presenečanja pri zdravljenju prostorov:

Praktičen Vodnik, ki zajema vse dejavnike za sistematično zdravljenje prostorov, stavb in parcel. Odkriva zroke na nivoju bivalnih energij, podaja rešitve in opozarja na pravilen pristop, ki zagotavlja celostne ozdravitve od psihičnih težav do najtežjih bolezni. Neobhodne informacije v obliki priročnika za energijske detektive in vsakogar, ki hoče (o)zdraviti brez negativnih stranskih učinkov; doseči osvežujoč spanec; usklajene odnose in prijetno počutje doma, v delovnem in poslovnem okolju.

Ostale knjige