Uvod v delo z življenjsko-kozmično energijo za življenje brez bolezni, I. in II. stopnja: Osnovne zakonitosti in Zdravljenje z življenjsko-kozmično energijo energetskega in fizičnega telesa.

Spoznali bomo kako sistematično zdraviti z energijo življenja, se naučiti vzdrževati stabilno psihofizično stanje ter si postaviti temelje za individualno duhovno plemenitenje.

Vsebina tečaja zajema vaje in snov prvega in drugega dela knjig: Osnovne zakonitosti – Božanski vpliv vesolja in Zdravljenje energetskega in fizičnega telesa. Med drugim poteka tudi zdravljenje in usposabljanje osvobajanja od strahov, travm, blokad stika in izklopa ega oz. osvojitev vklopa na meditacijski nivo, ko udeležencu tečaja začne delovati merilec energije na osnovi intuicije; transformacije iz bolnega v zdravo stanje; preko meditacije na notranjega vodnika se naučite dobiti odgovor na sicer nerešljivo situacijo, držati čist organizem, stabilna čustva; in predvsem po seminarju pridete do bistrih (za)misli, da glede na lastne predispozicije v najhitrejšem možnem času uspete do globljih spoznanj, ki so nujna za duhovno pot proti svetlobi….

Praktičen hitri pristop k sistemskemu celostnemu (o)zdravljenju  vključuje delo z orodji:

  • doseganje potrebnega meditacijskega stanja, meritve, transformacije za odpravo vzrokov za bolezni, kot je nevtraliziranje strahov in travm, usklajevanje odnosov, varno delo z energijami ter način povrnitve energije imunskemu sistemu, kako da sam obračuna z nevšečnostmi.
  • Delovanje s to izvorno energijo in celoviti pristop zagotavlja hitre in same po sebi sprejemljive rezultate brez negativnih stranskih učinkov, kajti čista aura in neomejen pretok življenjsko-kozmične energije omogoča kvalitetno življenje, usklajeno z naravnimi in družbenimi zakonitostmi ob izpolnitvi lastnega poslanstva.

Šele notranje čist in samoizpolnjen posameznik (tečajnik) lahko doprinese k dobrobiti drugega oz. postane uspešen tudi kot terapevt .

Zainteresirani za oplemenitenje obstoječega znanja, duhovni razvoj in celostno zdravljenje z energijami skozi resnico, dobrodošli*

 

Za več informacij in dogovore v zvezi s termini pokličite Ireno Golouh na 041 284 879.