Utrinki s praktičnega dela 3. stopnje tečaja o univerzalni uporabi življenjsko-kozmične energije, ki udeležencu ob iskrenosti in spoštovanju božanskih principov, na katerem temelji nauk o ŽKE, omogoči pravilne meritve energij in delovanje transformacij, s čimer zmore vzdrževati in nevtralizirati motnje za polni pretok ŽKE, kar je pogoj za zdravljenje sebe in drugih brez stranskih učinkov. Komur je zdravljenje tuzemno poslanstvo, bo zdravil tudi druge, sicer pa s spoznanim celostnim pristopom kreira izpolnjeno bivanje v osebnem in poklicno poslovnem okolju.

Prva skupina tečajnikov je v začetku julija polna vtisov zapustila CG. Uspešen preskok v napredovanju sistematskega pristopa in osebnega razvoja, vsekakor za dosego visokih nivojev zavesti in širšo uporabo sledi (samo)izpopolnjevanje.

Med mirnim morjem, stenovitimi planinami in sinjim nebom: radostno navdušeni, a hkrati zaskrbljeni nad zahtevnostjo programa in obsežnostjo predanega znanja…

Pogled s serpetinastega vzpona na Kotorski zaliv – topli pristan za plovbo terapevtov z ŽKE.

Pred popoldanskim terminom.

Več veš, več veljaš in prevzemaš več odgovornosti…

V objemu mavrice in spremstvu svetlobnega žarka: z duhovnimi vodniki ter čuvarji. Boško na poti s tečajniki pred Njegoševim domom.

Meditacija na notranje vodstvo

Neskončna majhnost posameznika v veliki prostranosti, a vseeno tako edinstven, ko je usklajen z zakoni stvarjenja.

(Ne)pričakovani obisk.

Prvi dan tečaja je s svojo prisotnostjo počastila Naomi

“Vse, kar je bilo skrito, postaja vidno. Svoboda.

Opravljam ista opravila, vsak dan grem po isti poti,

a sedaj vidim drugače, obrazi so izrazitejši, odnosi prilagodljivejši,

narava pestrejša,

vse se izraža v tisočerih oblikah in odtenkih…”