web analytics

5. knjiga: ZDRAVLJENJE PROSTOROV Z ŽIVLJENJSKO-KOZMIČNO ENERGIJO

 

žke

Izumitelj t.i. ŽIVLJENJSKO-KOZMIČNE ENERGIJE, kateremu je prvemu v zgodovini uspelo odkriti energijo, od katere živimo, s tem, da je definiral njene parametre in jo preko univerzalnih pravil uporabil v najvišje dobro življenja na zemlji – za zdravljanje, od vzrokov do posledic in za vzdrževanje zdravja človeka idr. biosistemov brez škodljivih posledic.

nasl.5.back

Avtor, ki raziskuje, zdravi, predava, uči in piše, z izostrenim posluhom za vseprisoten svet energij in izjemnimi terapevtskimi dosežki mnogih nezamisljivih ozdravitev, brez negativnih stranskih učinkov v  peti knjigi ČISTO OKOLJE nadaljuje odkrivanje nauka o celostnem zdravljenju z življenjsko-kozmično energijo.
Božidar Djurica – Boško s svobodomiselnim duhom, podpirajoč individualni razvoj posameznika, je tudi to knjigo napisal neposredno, brez dodatne pomožne literature , “na pamet”, v “stanju duha”, zaradi česar niti ne dovoljuje prevelikih popravkov zaradi morebitne boljše leporečnosti stavkov, temveč ohranja preprosti slog razlage duhovnih resnic, dostopnih vsakemu cloveku in v direktnem stilu podaja enostaven vpogled in obenem kratke in hitre rešitve sicer zapletenih “energetskih enacb” za ozdravitev prostorov.

nasl.5.

 

V letu 2012 je izšla 5. knjiga Božidarja Djurice: ZDRAVLJENJE PROSTOROV Z ŽIVLJENJSKO-KOZMIČNO ENERGIJO.

V pričujoči knjigi opozarja na mnoge  pasti in nepredvidljive posledice pri raznih energetskih čiščenjih in zaščitah prostorov. Hkrati poudarja neobhodno sistematično in pravilno zdravljenje bivalnih in delovnih prostorov, stavb, terena, ki je osnovni pogoj za ozdravitev od lažjih do t.i. neozdravljivih bolezni, od najmlajših do najstarejših, za vzdrževanje zdravja in srečo posameznika v domačem, delovnem in poslovnem okolju.

Comments are closed.